Filosofia

logo_golden_artsOrientada a clients i artistes, som una plataforma dual de serveis integrals d’alta qualitat especialitzada en dos àmbits, ambdós amb vocació i caràcter d’exclusivitat:

  1. L’organització d’esdeveniments.
  2. L’oferta i promoció de serveis artístics i obres d’art.

Dirigint-nos a empreses, col·lectius i particulars, fem simultàniament de plataforma per al món artístic, de manera que, respectivament:

  1. Els CLIENTS puguin donar una original i personalitzada sortida als seus desitjos i necessitats amb la mínima dedicació i el màxim resultat.
  2. Els ARTISTES portin a terme el seu projecte artístic amb la màxima dedicació focalitzant-se en el que els nodreix: fer art!

En definitiva, a Golden Arts Platform desitgem vincular el talent i la sensibilitat artístics amb el gaudi del client per a satisfer, en primer lloc, les necessitats d’aquest i, en segon terme, els propis desenvolupaments –professional i personal- dels artistes.

Un projecte sensible i romàntic. Amor per l’art, per què no dir-ho.

La cargola: la G de Golden Arts Platform

Des del nucli de l’espiral de Golden Arts Platform neix un talent vestit de sons, formes i colors que s’amplifica durant el seu procés creador i es perfecciona en un conglomerat de bellesa quan assoleix el seu culmen, instant en el qual explosiona per a ple gaudi dels nostres sentits. El conjunt d’aquest procés –inspirat per l’element natural de la cargola- forma part de la filosofia i dels objectius de Golden Arts Platform.

La cargola i el projecte, per si mateixos, emeten una vibració intrínsecament connectada a una condensació de bellesa anomenada Art –en totes i cadascuna de les seves més diverses formes i accepcions-: música, pintura, dibuix, escriptura, interpretació…

Pere Casanova,
Director General de Golden Arts Platform.